Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 27 januari        

-kippenschnitzel met jus

-gehaktbal met jus
-bami met ham en ei (eenpansgerecht)

-Hongaarse goulash met rijst en doperwten (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-sperziebonen

-worteltjes

-rabarber
-appelmoes
-vanillevla


Dinsdag 28 januari        

-kippendrumsticks

-Oostenrijkse boerenschnitzel

-vis duo met peterseliesaus

-stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)
 

  -gebakken aardappelen
-rösti
-broccoli
-doperwten
-rauwkostsalade
-appelmoes
-yoghurt

Woensdag 29 januari        

-kalfslever met spek en ui

-zigeunerschnitzel

-fricandeau met peperroomsaus

-Italiaanse pasta met kipfilet (eenpansgerecht)

 

-aardappelkroketten

-aardappelpuree

-tuinbonen
-witlof

-appelmoes
-yoghurt

-komkommersalade


Donderdag 30 januari        

-Duitse braadworst met currysaus
-gehaktbal met jus

-alaskafilet in botersaus
-nasi met ham en ei (eenpansgerecht)

  -aardappelpuree
-gekookte aardappelen
-rode bieten
-spinazie
-appelmoes
-yoghurt
-vruchtenpudding

Vrijdag 31 januari        

-op Belgische wijze garnalenragout met rijst en groente (eenpansgerecht)

-Elzasser zuurkool met aardappelpuree en een schweinehaxe (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, gekookte aardappelen en bloemkool (eenpansgerecht)

-gepaneerde scholfilet met remouladesaus, gebakken aardappelen en worteltjes  (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-rabarber
-rauwkostsalade
-appelcompote

Zaterdag/Zondag 1/2 februari

       

-runderstoofvlees in jus
-karbonade in jus
-Spaans visstoofpotje  (eenpansgerecht)

-


 
Soep
 -1 liter of kopje minestronesoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-sperziebonen

-andijvie

-yoghurt

-appelmoes

-karamelvla