Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 1 maart        

-tilapiafilet met saffraansaus

-gehaktbal met jus
-bami met ham en ei (eenpansgerecht)

-kipgoulash met tagliatelle (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-rode bieten

-sperziebonen

-dubbelvla
-appelmoes
-yoghurt


Dinsdag 2 maart        

-shaslick met currysaus

-wienerschnitzel met ui en champignons

-gyross met tzatzikisaus

-stamppot spinazie met gehaktbrood (eenpansgerecht)
 

  -rösti
-gebakken aardappelen
-doperwten
-worteltjes
-appelcompote
-rabarber
-yoghurt

Woensdag 3 maart        

-macaroni met boterhamworst en ei (eenpansgerecht)

-boerenomelet (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, aardappelpuree en andijvie (eenpansgerecht)

-stamppot rode bieten met kabeljauw in botersaus (eenpansgerecht)

 

-

-

-
-

-appelmoes
-yoghurt

-rauwkostsalade


Donderdag 4 maart        

-gegratineerde fricandeau in jus 
-runderstoofvlees in jus 

-gehaktbal met jus
-pizza met tonijn (eenpansgerecht)

  -aardappelpuree
-gekookte aardappelen
-sperziebonen
-spruitjes
-vruchtenpudding
-yoghurt
-appelmoes

Vrijdag 5 maart        

-gemarineerde ribbetjes met rijst en doperwten (eenpansgerecht)

-kipfilethaasjes in stroganoffsaus, gebakken aardappelen en broccoli (eenpansgerecht)

-stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

-mosselstoofpotje (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-chocoladevla
-appelmoes
-yoghurt 

Zaterdag/Zondag 6/7 maart

       

-kippendrumsticks met jus
-gehaktbal met jus 
-Elzasser zuurkool met aardappelpuree en casselerrib (eenpansgerecht)

-


 
Soep
 -1 liter of kopje gebonden champignonsoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-koolraap

-bloemkool

-rauwkostsalade

-appelmoes

-yoghurt