Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 1 juni        

-wienerschnitzel met jus  

-gehaktbal met jus
-kalkoenmedaillon met tomaten-roomsaus

-Paella (Spaans rijstgerecht met vlees en vis) (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-rode bieten

-gestoofde witlof

-verse aardbeien met yoghurt
-appelmoes
-rabarber


Dinsdag 2 juni        

-mini-gehaktballetjes in pindasaus

-braadworst met currysaus

-vis duo met Hollandaisesaus

-bami met ham en ei (eenpansgerecht)
 

  -gebakken aardappelen
-rösti
-broccoli
-kerrie bloemkool
-rauwkostsalade
-appelmoes
-yoghurt

Woensdag 3 juni        

-kipfilethaasjes met stroganoffsaus

-gehaktbal met jus

-spaghetti "Carbonara" (met spek en ei) (eenpansgerecht)

-stamppot 1/2 raapstelen 1/2 spinazie met varkensbraadstuk (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-sperziebonen
-worteltjes

-appelmoes
-vruchtenpudding

-yoghurt


Donderdag 4 juni        

-zigeunerschnitzel
-gegratineerde kippenvleugeltjes

-boerenomelet (eenpansgerecht)
-tagliatelle met tomaten-gehaktsaus (eenpansgerecht)

  -aardappelkroketten
-gebakken aardappelen
-doperwten
-tuinbonen
-rauwkostsalade
-yoghurt
-vanillevla

Vrijdag 5 juni        

-rode kool schotel met aardappelpuree (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, aardappelpuree en spinazie (eenpansgerecht)

-macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)

-Oceaanrovers met saffraansaus, gebakken aardappelen en broccoli (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-chocoladepudding
-rabarber
-slagroomsoesjes

Zaterdag/Zondag 6/7 juni

       

-runderstoofvlees in jus
-gehaktbal met jus
-kibbeling met remouladesaus

-


 
Soep
 -1 liter of kopje humkessoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-witlof

-worteltjes

-yoghurt

-appelmoes

-komkommersalade