Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 6 april        

-kippendij in jus

-gehaktbal met jus
-spaghetti "Carbonara" (met spekjes en roerei) (eenpansgerecht)

-stamppot bloemkool met varkensrollade (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-snijbonen

-stoofprei

-yoghurt
-appelmoes
-vanillevla


Dinsdag 7 april        

-varkensbraadstuk met ui in jus

-gehaktbal met jus

-bami van kip met oosterse omelet (eenpansgerecht)

-stamppot 1/2 raapstelen 1/2 spinazie met runderstoofvlees (eenpansgerecht)
 

  -aardappelpuree
-gekookte aardappelen
-rode kool
-witlof
-rauwkostsalade
-appelmoes
-yoghurt

Woensdag 8 april        

-macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)

-voorjaarsstamppot van wortel en broccoli met fricandeau (eenpansgerecht)

-kippenragout met rijst en doperwten (eenpansgerecht)

-vis duo met botersaus, aardappelpuree en rode bieten (eenpansgerecht)

 

-

-

-
-

-appelmoes
-yoghurt

-rauwkostsalade


Donderdag 9 april        

-wienerschnitzel met paprikasaus
-gegrilde kippendrumsticks

-saté burger
-pangafilet met grilltomaatjes

  -aardappelkroketten
-gebakken aardappelen
-gratin bloemkool
-tuinbonen
-appelmoes
-yoghurt
-bavarois

Vrijdag 10 april        

-gehaktschotel met aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht)

-tagliatelle met tomaten-gehaktsaus (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, gekookte aardappelen en andijvie (eenpansgerecht)

-kibbeling met ravigottesaus,  gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-rabarber
-ananaspudding
-appelmoes

Zaterdag/Zondag 11/12 april

       

-kipfilethaasjes met pepersaus
-gehaktbal met jus
-lasagna "Roma" (eenpansgerecht)

-


 
Soep
 -1 liter of kopje heldere groentesoep 

 

  -gebakken aardappelen
-rösti

-broccoli

-sperziebonen

-yoghurt

-appelmoes

-rauwkostsalade