Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 21 juni        

-varkensbraadstuk in jus

-gehaktbal met jus
-spaghetti "Napolitana" (eenpansgerecht)

-Mexicaans stamppotje met kippendrumsticks (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-rode bieten

-spinazie

-vanillevla
-appelmoes
-yoghurt


Dinsdag 22 juni        

-zigeunerschnitzel 

-cordon bleu

-kipfilethaasjes met satésaus en mihoen (eenpansgerecht)

-gehaktschijfjes met gemarineerde champignons en krieltjes (eenpansgerecht)
 

  -gebakken aardappelen
-rösti
-doperwten
-speriebonen
-appelmoes
-rauwkostsalade
-karamelvla

Woensdag 23 juni        

-runderstoofvlees in jus

-vis duo in botersaus

-Griekse stoverij van kippendij (eenpansgerecht)

-stamppot van spinazie met mini-gehaktballetjes (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-bloemkool

-rode bieten

-appelmoes
-komkommersalade

-yoghurt


Donderdag 24 juni        

-varkensrollade in jus 
-fricandeau in jus

-gehaktbal met jus
-kiphamburger "Hawaï met spaghetti (eenpansgerecht)

  -aardappelpuree
-gekookte aardappelen
-spitskool
-andijvie
-rabarber
-yoghurt
-dubbelvla

Vrijdag 25 juni        

-Oosterse gekruide varkensbuik met rijst en peultjes (eenpansgerecht)

-Oceaanrovers in kruidenboter met ratatouille (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, aardappelpuree en spinazie (eenpansgerecht)

-stamppot van bloemkool met een slavink (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-vruchtenpudding 
-appelmoes
-yoghurt 

Zaterdag/Zondag 26/27 juni 

       

-wienerschnitzel met pepersaus
-braadworst met uiensaus
-bami met kip-kerrie (eenpansgerecht)

-


 
Soep
 -1 liter of kopje broccolisoep

 

  -gebakken aardappelen
-aardappelkroketten

-broccoli

-worteltjes

-rauwkostsalade

-appelmoes

-yoghurt