Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 26 oktober        

-kippenrollade in jus  

-gehaktbal met jus
-schweinehaxe met aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht)

-bami met ham en ei (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-rode bieten

-koolraap

-vanillevla
-appelmoes
-yoghurt


Dinsdag 27 oktober        

-Holzsteiner schnitzel

-braadworst met currysaus

-pangafilet in mosterdsaus

-stamppot wortelen met runderhachee (eenpansgerecht)
 

  -aardappelkroketten
-gebakken aardappelen
-doperwten
-broccoli
-rauwkostsalade
-appelmoes
-yoghurt

Woensdag 28 oktober        

-fricandeau in jus

-gehaktbal met jus

-chili con carne (eenpansgercht)

-macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-stoofprei
-bloemkool

-appelmoes
-koolsalade

-karamelvla


Donderdag 29 oktober        

-kippenlevertjes in Madeirasaus
-zigeunerschnitzel

-vis duo met saffraansaus
-stamppot rauwe andijvie met een slavink (eenpansgerecht)

  -rösti
-gebakken aardappelen
-worteltjes
-sperziebonen
-appelmoes
-yoghurt
-vanillepudding

Vrijdag 30 oktober        

-kippenragout met rijst en vruchten (eenpansgerecht)

-spaghetti "Carbonara" (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, aardappelpuree en spinazie (eenpansgerecht)

-mosselstoofpotje (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-appelmoes
-rauwkostsalade
-perzikyoghurt

Zaterdag/Zondag 31 oktober/ 1 november

       

-runderstoofvlees in jus
-gehaktbal met jus
-stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

-


 
Soep
 -1 liter of kopje kip-kerriesoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-andijvie

-koolraap

-yoghurt

-appelmoes

-rauwkostsalade