Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 2 december        

-kippenlevertje in Madeirasaus

-gehaktbal met jus
-Elzasser zuurkool met aardappelpuree en een schweinehaxe (eenpansgerecht)

-bami met ham en ei (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-broccoli

-witlof

-vanillevla
-appelmoes
-perzikyoghurt


Dinsdag 3 december        

-verse worst met jus

-gehaktbal met jus

-pannenkoek met spek (eenpansgerecht)

-boerenomelet (eenpansgerecht)
 

  -gebakken aardappelen
-aardappelpuree
-worteltjes
-doperwten
-Griekse salade
-appelmoes
-yoghurt

Woensdag 4 december        

-gehaktbal met jus

-kippenbout met jus

-roodbaarsfilet met kruidensaus

-wildpeper met aardappelpuree, rode kool en een stoofpeertje (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-rode bieten
-spinazie

-appelmoes
-rabarber

-speculaaspudding


Donderdag 5 december        

-gebakken kalfslever met spek en ui
-Holzsteiner schnitzel

-braadworst met currysaus
-stamppot van bladspinazie met gerookte maiskip (eenpansgerecht)

  -aardappelkroketten
-gebakken aardappelen
-tuinbonen
-broccoli
-appelmoes
-yoghurt
-karamelvla

Vrijdag 6 december        

-gehaktschotel met aardappelpuree, bruine bonen en appelstroop (eenpansgerecht)

-nasi met ham, ei en pindasaus  (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, gekookte aardappelen en sperziebonen (eenpansgerecht)

-gebakken zalm met botersaus, aardappelpuree en rode bietjes  (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-mandarijn-meloensalade
-appelmoes
-yoghurt

Zaterdag/Zondag 7/8 december

       

-spaghetti "Napolitana" (eenpansgerecht)
-ragout van ossetong met rijst en doperwten (eenpansgerecht)
-runderrollade met aardappelpuree en witlof (eenpansgerecht)

-


 
Soep
 -1 liter of kopje minestronesoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-rode bieten

-spinazie

-yoghurt

-komkommersalade

-appelmoes