Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 9 augustus        

-gehaktbal met jus

-karbonade in jus
-macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)

-stamppot broccoli met fricandeau (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-rode kool

-andijvie

-vlaflip
-appelmoes
-yoghurt


Dinsdag 10 augustus        

-zigeunerschnitzel 

-shaslick met currysaus

-mini-gehaktballetjes in satésaus

-pangafilet in mosterd-roomsaus
 

  -rösti
-rijst
-worteltjes
-doperwten
-appelmoes
-rauwkostsalade
-yoghurt

Woensdag 11 augustus        

-gehaktbal met jus

-zalmburger met botersaus

-stamppot van snijbonen met procureurschijfjes (eenpansgerecht)

-pasta met kipfilethaasjes met ratatouille (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-spinazie

-rode bieten

-appelmoes
-komkommersalade

-yoghurt


Donderdag 12 augustus        

-rrunderstoofvlees in jus
-varkensbraadstuk in jus

-bami met ham en ei (eenpansgerecht)
-Hongaarse goulash met pasta penne (eenpansgerecht)

  -aardappelpuree
-gekookte aardappelen
-witlof
-sperziebonen
-rauwkostsalade
-karamelvla
-appelmoes

Vrijdag 13 augustus        

-kip-kerrie met macaroni en spinazie (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, aardappelpuree en andijvie (eenpansgerecht)

-gehaktschotel met aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht)

-visstoofpotje (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-chocoladepudding 
-appelmoes
-yoghurt

Zaterdag/Zondag 14/15 augustus

       

-wienerschnitzel met jus
-braadworst met uiensaus
-gehaktbal met jus

-


 
Soep
 -1 liter of kopje minestronesoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-bloemkool

-tuinbonen

-rauwkostsalade

-appelmoes

-yoghurt