Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 7 december        

-pangafilet met mosterdsaus 

-gehaktbal met jus
-stamppot wortelen met rookworst en ribbetjes (eenpansgerecht)

-Hongaarse goulash met rijst en doperwten (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-rode bieten

-spinazie

-rabarber
-appelmoes
-vanilleyoghurt


Dinsdag 8 december        

-braadworst met uiensaus

-mini-gehaktballletjes in Oosterse saus 

-pasta penne met zalm en garnalen (eenpansgerecht)

-stoverij van kip met aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht)
 

  -rijst
-gebakken aardappelen
-worteltjes
-doperwten
-rauwkostsalade
-appelmoes
-karamelvla

Woensdag 9 december        

-procureurschijfjes in jus

-gehaktbal met jus

-tortelini met kipfilet Piri Piri (eenpansgerecht)

-stamppot zuurkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-andijvie
-koolraap

-appelmoes
-yoghurt

-mandarijnenpudding


Donderdag 10 december        

-runderstoofvlees in jus
-karbonade in jus

-kippenrollade  in jus
-stamppot capucijners met een varkensbraadstuk (eenpansgerecht)

  -aardappelpuree
-gekookte aardappelen
-sperziebonen
-witlof
-appelmoes
-yoghurt
-rabarber

Vrijdag 11 december        

-stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

-beenham in honing-mosterdsaus, rösti en sperziebonen (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, aardappelpuree en spinazie (eenpansgerecht)

-mosselstoofpotje (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-appelmoes
-rauwkostsalade
-chocoladevla

Zaterdag/Zondag 12/13 december

       

-zigeunerschnitzel
-gehaktbal met jus
-spaghetti "Paella" (met diverse vissoorten) (eenpansgerecht)

-


 
Soep
 -1 liter of kopje gebonden broccolisoep

 

  -gebakken aardappelen
-aardappelpuree

-broccoli

-doperwten

-tomatensla

-perzikyoghurt

-appelmoes