Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 28 september        

-cordon bleu met jus  

-gehaktbal met jus
-bami met ham en ei (eenpansgerecht)

-stamppot rauwe andijvie met een slavink (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-spinazie

-rode bieten

-karamelvla
-appelmoes
-yoghurt


Dinsdag 29 september        

-zigeunerschnitzel

-braadworst "Speciaal"

-varkensvvleesreepjes in mosterdsaus

-pasta penne met zalm en groente (eenpansgerecht)
 

  -rijst
-gebakken aardappelen
-sperziebonen
-doperwten
-rauwkostsalade
-appelmoes
-yoghurt

Woensdag 30 september        

-karbonade in jus 

-gehaktbal met jus

-stamppot snijbonen met procureurschijfjes (eenpansgerecht)

-spaghetti "Napolitana" (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-tuinbonen
-bloemkool

-appelmoes
-vruchtenpudding

-yoghurt


Donderdag 1oktober        

-kalfslever met spek en ui
-Holzsteiner schnitzel

-gegratineerde witlofschotel met beenham (eenpansgerecht)
-stamppot van hete bliksem met een varkenssaucijs (eenpansgerecht)

  -rösti
-gebakken aardappelen
-broccoli
-sperziebonen
-appelmoes
-yoghurt
-rabarber

Vrijdag 2 oktober        

-lasagna "Roma" (eenpansgerecht)

-stoofpotje van lamsvlees (eenpansgerecht)

-gehaktbal met jus, aardappelpuree en spruitjes (eenpansgerecht)

-kibbeling met remouladesaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-appelmoes
-bavarois
-yoghurt

Zaterdag/Zondag 3/4 oktober

       

-kipfilethaasjes met stroganoffsaus
-tilapiafilet met bieslooksaus
-macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)

-


 
Soep
 -1 liter of kopje champignonsoep

 

  -aardappelkroketten
-aardappelpuree

-rode bieten

-doperwten

-yoghurt

-appelmoes

-rauwkostsalade