Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


Maandag 18 januari        

-kibbeling met remouladesaus

-gehaktbal met jus
-stamppot zuurkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

-pasta penne met kipfilet in roomsaus (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-rode bieten

-witlof

-vlaflip
-appelmoes
-yoghurt


Dinsdag 19 januari        

-wienerschnitzel met roomsaus

-shaslick met currysaus

-kipfilet met ui en champignons

-pizza met tonijn (eenpansgerecht)
 

  -gele rijst
-gebakken aardappelen
-sperziebonen
-doperwten
-rauwkostsalade
-vanillevla
-yoghurt

Woensdag 20 januari        

-fricandeau in jus

-runderstoofvlees in jus

-stamppot wortelen met een gehaktbal (eenpansgerecht)

-bami met ham en ei (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen

-aardappelpuree

-tuinbonen
-rode kool

-appelmoes
-perzikyoghurt

-komkommersalade


Donderdag 21 januari        

-kippendrumsticks met jus
-gehaktbal met jus

-boerenomelet (eenpansgerecht)
-tagliatelle met zalm (eenpansgerecht)

  -rösti
-gebakken aardappelen
-snijbonen
-worteltjes
-custardpudding
-yoghurt
-rabarber

Vrijdag 22 januari        

-schweinehaxe met aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht)

-Hongaarse goulash met rijst en doperwten (eenpansgerecht)

-wienerschnitzel met gebakken aardappelen en broccoli (eenpansgerecht)

-gebakken heekfilet met Hollandaisesaus, aardappelpuree en rode bieten (eenpansgerecht)

 

-

-

-

-

-chocoladevla
-appelmoes
-yoghurt 

Zaterdag/Zondag 23/24 januari

       

-kippenschnitzel met jus
-gehaktbal met jus 
-stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

-


 
Soep
 -1 liter of kopje gebonden champignonssoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-bloemkool

-witlof

-rauwkostsalade

-appelmoes

-yoghurt