Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 28 juni        

- verse worst met jus

- gehaktbal met jus
- surf en turf - kip kerrie en gamba's met gele rijst en doperwten (eenpansgerecht)

- stamppot van voorjaarsprei met procureurschijfjes (eenpansgerecht)

  -gekookte  aardappelen
-aardappelpuree
-rode bieten
-witlof
- appelmoes
- slagroomsoesjes
- yoghurt

Dinsdag 29 juni        

- wienerschnitzel met paprikasaus
- gehaktbal "Speciaal"
- pangafilet in mosterdsaus
- stamppot capucijners met speklapjes (eenpansgerecht)

  - gebakken aardappelen
- aardappelpuree  
-doperwten
-worteltjes

- rauwkostsalade
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 30 juni        

- gehaktbal met jus
- runderrollade in jus
- macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)
- Paella - Spaans rijstgerecht met vis en vlees (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen 
-aardappelpuree

-andijvie 
-spinazie

-yoghurt

-appelmoes

-aardbeienpudding

 


Donderdag 1 juli        

- karbonade in jus
- stoverij van kip

- lasagna met zalm en spinazie (eenpansgerecht)
- chili con carne (eenpansgerecht)

  - aardappelpuree
- gekookte aardappelen
- sperziebonen
- witlof
- appelmoes
- yoghurt
- vanillevla

Vrijdag 2 juli        
- nasi met ham en ei (eenpansgerecht) 
- gehaktbal met jus, aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht)  
- kipfilethaasjes met roomsaus, rösti en broccoli (eenpansgerecht)
- kibbeling met gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- rauwkostsalade
- yoghurt
- appelmoes

Zaterdag/Zondag 3 juli        

- gehaktbal met jus  
- kippenschnitzel met peper-roomsaus 
- spaghetti "Napolitana" (eenpansgerecht)

 
Soep
□ 1 liter of kopje heldere kippensoep

 

  -gekookte aardappelen 
-aardappelpuree

-bloemkool
-tuinbonen

- appelmoes
- rauwkostsalade
- rabarber