Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 9 december        

- verse worst met jus

- gehaktbal met jus
- pannenkoek met spek (eenpansgerecht)

- stamppot wortelen met rundersucade (eenpansgerecht)

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree
-sperziebonen
-spruitjes
- chocoladevla
- appelmoes
- yoghurt

Dinsdag 10 december        

- varkensrollade in jus
- gegrilde beenham in honing-mosterdsaus
- gehaktbal met jus
- victoriabaars met safraansaus

  - gekookte aardappelen
- aardappelpuree
-broccoli
-witlof

- perzikpudding
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 11 december        
- Hawaï burger
- kipfilethaasjes met stroganoffsaus
- bami met ham en ei (eenpansgerecht)
- stamppot boerenkool met worst, spekjes en ribbetjes (eenpansgerecht)
 

-gebakken aardappelen
-aardappelkroketten

-doperwten
-sperziebonen

-yoghurt

-appelmoes

-rauwkostsalade


Donderdag 12 december        

- wienerschnitzel met pepersaus
- Oosters gemarineerde kipfilet

- kalfstong met Madeirasaus
- vis trio met Hollandaisesaus

  - aardappel gratin
- gebakken aardappelen
- worteltjes
- snijbonen
- yoghurt
- appelmoes
- komkommersalade

Vrijdag 13 december        
- stamppot van rode bieten met een slavink (eenpansgerecht)
- wrap met kip en groenten (eenpansgerecht)
- runderstoofvlees in jus, gekookte aardappelen en spinazie (eenpansgerecht)
- kabeljauwfilet met witte wijnsaus, rösti en broccoli (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- yoghurt
- appelmoes
- rauwkostsalade

Zaterdag/Zondag 14/15 december        

- cordon bleu met jus
- gehaktbal met jus
- kibbeling met remouladesaus

 
Soep
□ 1 liter of kopje goulashsoep

 

  -gebakken aardappelen
-aardappelpuree

-worteltjes
-doperwten

- yoghurt
- appelmoes
- bavarois