Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.
Maandag 9 december | ||||
- verse worst met jus - gehaktbal met jus - stamppot wortelen met rundersucade (eenpansgerecht) |
-gekookte aardappelen -aardappelpuree |
-sperziebonen -spruitjes |
- chocoladevla - appelmoes - yoghurt |
|
Dinsdag 10 december | ||||
- varkensrollade in jus |
- gekookte aardappelen - aardappelpuree |
-broccoli -witlof |
- perzikpudding |
|
Woensdag 11 december | ||||
- Hawaï burger - kipfilethaasjes met stroganoffsaus - bami met ham en ei (eenpansgerecht) - stamppot boerenkool met worst, spekjes en ribbetjes (eenpansgerecht) |
-gebakken aardappelen |
-doperwten |
-yoghurt -appelmoes -rauwkostsalade |
|
Donderdag 12 december | ||||
- wienerschnitzel met pepersaus |
- aardappel gratin - gebakken aardappelen |
- worteltjes - snijbonen |
- yoghurt - appelmoes - komkommersalade |
|
Vrijdag 13 december | ||||
- stamppot van rode bieten met een slavink (eenpansgerecht) - wrap met kip en groenten (eenpansgerecht) - runderstoofvlees in jus, gekookte aardappelen en spinazie (eenpansgerecht) - kabeljauwfilet met witte wijnsaus, rösti en broccoli (eenpansgerecht) |
|
- -
|
- |
- yoghurt - appelmoes - rauwkostsalade |
Zaterdag/Zondag 14/15 december | ||||
- cordon bleu met jus
|
-gebakken aardappelen -aardappelpuree |
-worteltjes |
- yoghurt - appelmoes - bavarois |
|