Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 30 november        

- karbonade in jus

- gehaktbal met jus 
- nasi met ham en ei (eenpansgerecht)

- stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

  -gekookte  aardappelen
-aardappelpuree
-andijvie
-koolraap
-vanillevla
- appelmoes
- yoghurt

Dinsdag 1 december        

- boerenschnitzel met jus
- procureurschijfjes in jus
- macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)
- stamppot hete bliksem met kippendrumsticks (eenpansgerecht)

  - gekookte aardappelen
- aardappelpuree  
-worteltjes  
-stoofprei

- rauwkostsalade
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 2 december        

- varkensbraadstuk in jus
- gehaktbal met jus
- pasta penne met kipfilet in paprikasaus (eenpansgerecht)
- stamppot spruitjes met verse worst (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen 
- aardappelpuree

-andijvie 
-koolraap

-perzikyoghurt

-appelmoes

-rauwkostsalade

 


Donderdag 3 december        

- kippenschnitzel met roomsaus
- mini-gehaktballetjes in Italiaanse saus

- bami met ham en ei (eenpansgerecht)
- boerenomelet (eenpansgerecht)

  - gebakken aardappelen
- rösti
- bloemkool
- snijbonen
- komkommersalade
- bananenpudding
- yoghurt

Vrijdag 4 december        
- Elzasser zuurkool met aardappelpuree en beenham (eenpansgerecht) 
- spaghetti "Napolitana"  (eenpansgerecht)  
- gehaktbal met jus, gekookte aardappelen en andijvie (eenpansgerecht)
- zalmfilet met witte wijnsaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- yoghurt
- bavarois
- appelmoes

Zaterdag/Zondag 5/6 december        

- varkensvleesreepjes in ui-tomatensaus
- Holzsteinerschnitzel 
- runderhachee met aardappelpuree en bruine bonen (eenpansgerecht)

 
Soep
□ 1 liter of kopje heldere ossenstaartsoep

 

  -gebakken aardappelen
-aardappelkroketten

-broccoli
-sperziebonen

- yoghurt
- appelmoes
- slagroomsoesjes