Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 5 oktober        

- kippenschnitzel met jus

- gehaktbal met jus 
- stamppot wortelen met een gehaktbal (eenpansgerecht)

- bami met ham en ei (eenpansgerecht)

  -gekookte  aardappelen
-aardappelpuree
-andijvie
-witte bonen in tomatensaus
-chocoladevla 
- appelmoes
- slagroomsoesjes

Dinsdag 6 oktober        

- paprikaschnitzel
- cordon bleu met pepersaus
- satéburger
- stamppot zuurkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

  - gebakken aardappelen
- rösti  
-doperwten  
-worteltjes

- rauwkostsalade
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 7 oktober        

- fricandeau in jus
- runderstoofvlees in jus
- vis duo met pestosaus
- boerenomelet (eenpansgerecht)

 

- gekookte aardappelen
- aardappelpuree

-spinazie  
-rode bieten

-yoghurt

-appelmoes

-vanillevla

 


Donderdag 8 oktober        

- wienerschnitzel met roomsaus
- gegrilde kippendrumsticks met kerriesaus

- shoarma met ui en paprika
- nasi met ham en ei (eenpansgerecht)

  - gebakken aardappelen
- aardappelkroketten
- broccoli
- tuinbonen
- komkomersalade
- appelmoes
- yoghurt

Vrijdag 9 oktober        
- stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht) 
- schweinehaxe met aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht)  
- karbonade in jus, gekookte aardappelen en andijvie (eenpansgerecht)
- gebakken zalm met Hollandaisesaus, aardappelpuree en worteltjes (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- chocoladepudding
- rauwkostsalade
- appelmoes

Zaterdag/Zondag 10/11 oktober        

- gehaktschotel met aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht)
- 1/2 haantje Grand Mere (eenpansgerecht)
- kabeljauw in mosterdsaus, aardappelpuree en rode bieten (eenpansgerecht)

 
Soep
□ 1 liter of kopje minestronesoep

 

  -
-

-
-

- yoghurt
- appelmoes
- rauwkostsalade