Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 25 januari        

- gehaktbal met jus

- pangafilet in mosterdsaus
- chili con carne (eenpansgerecht)

- spaghetti "Napolitana" (eenpansgerecht)

  -gekookte  aardappelen
-aardappelpuree
-spinazie
-worteltjes
-slagroomsoesjes
- appelmoes
- yoghurt

Dinsdag 26 januari        

- procureurschijfjes in jus
- gehaktbal met jus
- kiphachee met aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht)
- pannenkoek met spek (eenpansgereccht)

  - gekookte aardappelen
- aardappelpuree  
-andijvie  
-rode bieten

- rauwkostsalade
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 27 januari        

- Holzsteiner schnitzel
- zalmmousse met botersaus
- lasagna "Verona" (eenpansgerecht)
- stamppot zuurkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

 

-gebakken aardappelen 
- rösti

-sperziebonen 
-worteltjes

-perzikpuding

-appelmoes

-yoghurt

 


Donderdag 28 januari        

- fricandeau in jus
- runderstoofvlees in jus

- gehaktbal met jus
- omelet met champignons

  - gekookte aardappelen
- aardappelpuree
- doperwten
- bloemkool
- appelmoes
- rauwkostsalade
- yoghurt

Vrijdag 29 januari        
- bami met ham en ei (eenpansgerecht) 
- kippenragout met rijst en vruchten  (eenpansgerecht)  
- gehaktbal met jus, gekookte aardappelen en spruitjes (eenpansgerecht)
- gebakken roodbaarsfilet met saffraansaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- vanillevla
- yoghurt
- appelmoes

Zaterdag/Zondag 30/31 januari        

- wienerschnitzel met jus
- kipfilet met champignonssaus
- pangafilet met bieslooksaus

 
Soep
□ 1 liter of kopje goulashsoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-broccoli
-tuinbonen

- appelmoes
- rauwkostsalade
- yoghurt