Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 8 juni        

- kippendrumsticks met jus

- karbonade in jus 
- stamppot rode bieten met een slavink (eenpansgerecht)

- nasi met ham en ei (eenpansgerecht)

  -gekookte  aardappelen
-aardappelpuree
-andijvie
-spitskool 
-noedelsalade  
- appelmoes
- yoghurt

Dinsdag 9 juni        

- kippenrollade in jus 
- procureurschijfjes in jus 
- runderstoofvlees in jus  
- gehaktbal met jus

  - gekookte aardappelen
- aardappelpuree  
-sperziebonen  
-spinazie

- komkommer-radijssalade
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 10 juni        

- Elzasser zuurkool met aardappelpuree en casselerrib (eenpansgerecht)
- stamppotje van broccoli met een boomstammetje (eenpansgerecht)   
- bami met pindasaus (eenpansgerecht)
- gebakken heekfilet met kruidensaus, aardappelpuree en rode bietjes (eenpansgerecht)

 

-

-  
-

-yoghurt

-appelmoes

-bavarois

 


Donderdag 11 juni        

- kippenlevertjes in Madeirasaus
- wienerschnitzel met roomsaus

- gegratineerde fricandeau in jus
- braadworst met uiensaus

  - gebakken aardappelen
- aardappelkroketten
- doperwten
- worteltjes
- karamelvla
- appelmoes
- yoghurt

Vrijdag 12 juni        
- kippenragout met rijst en groentemix (eenpansgerecht) 
- lasagna "Roma" (eenpansgerecht)  
- gehaktbal met jus, met gekookte aardappelen en spitskool  (eenpansgerecht)
- gebakken heekfilet met kruidensaus, aardappelpuree en rode bietjes  (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- bavarois
- yoghurt
- appelmoes

Zaterdag/Zondag 13/14 juni        

- zigeunerschnitzel
- kipfilethaasjes in pepersaus
- paella spaghetti (met vis en vlees) (eenpansgerecht)

 
Soep
□ 1 liter of kopje heldere kippensoep

 

  -gebakken aardappelen
-rösti

-broccoli
-snijbonen

- yoghurt
- appelmoes
- rauwkostsalade