Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 19 oktober        

- kippendrumsticks met jus

- gehaktbal met jus 
- stamppot snijboontjes met een slavink (eenpansgerecht)

- macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)

  -gekookte  aardappelen
-aardappelpuree
-rode kool
-spinazie
-yoghurt
- appelmoes
- slagroomsoesjes

Dinsdag 20 oktober        

- procureurschijfjes in jus
- gehaktbal met jus
- chili con carne (eenpansgerecht)
- stamppot van erwtjes en wortel met kip kerrie (eenpansgerecht)

  - gekookte aardappelen
- aardappelpuree  
-andijvie  
-bloemkool

- rauwkostsalade
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 21 oktober        

- nasi met ham en ei (eenpansgerecht)
- Elzasser zuurkool met aardappelpuree en beenham (eenpansgerecht)
- Italiaans visstoofpotje (eenpansgerecht)
- boerenomelet (eenpansgerecht)

 


-  
-

-yoghurt

-appelmoes

-perzikpudding

 


Donderdag 22 oktober        

- kippenschnitzel met roomsaus
- mini gehaktballetjes in satésaus

- braadworst met uiensaus
- tilapiafilet met kruidensaus

  - gebakken aardappelen
- aardappelkroketten
- doperwten
- worteltjes
- rauwkostsalade
- appelmoes
- rabarber

Vrijdag 23 oktober        
- stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht) 
- spaghetti "Napolitana"  (eenpansgerecht)  
- wienerschnitzel met aardappelpuree en spinazie (eenpansgerecht)
- gebakken zalm met witte wijnsaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- vruchtenpudding
- karamelvla
- appelmoes

Zaterdag/Zondag 24/25 oktober        

- karbonade in jus
- gehaktbal met jus
- lasagna "Roma" (eenpansgerecht)

 
Soep
□ 1 liter of kopje goulashsoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-spitskool
-witte bonen

- yoghurt
- appelmoes
- rauwkostsalade