Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 22 februari        

- gehaktbal met jus

- pangafilet met dillesaus
- lasagna "Roma" (eenpansgerecht)

- stamppot wortelen met runderstoofvlees (eenpansgerecht)

  -gekookte  aardappelen
-aardappelpuree
-rode bieten
-spinazie
-slagroomsoesjes
- appelmoes
- yoghurt

Dinsdag 23 februari        

- zigeunerschnitzel
- gegrilde kippendrumsticks
- pasta penne met gerookte makreel (eenpansgerecht)
- stamppot snijboontjes met procureurschijfjes (eenpansgereccht)

  - gebakken aardappelen
- aardappelkroketten  
-broccoli  
-tuinbonen

- rauwkostsalade
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 24 februari        

- karbonade in jus
- gehaktbal met jus
- nasi met ham, ei en satésaus  (eenpansgerecht)
- 1/2 haan Grand Mere (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen 
-aardappelpuree

-andijvie 
-bloemkool

-vanillepudding

-appelmoes

-yoghurt

 


Donderdag 25 februari        

- kipfilet in roomsaus
- mini-gehaktballetjes in pindasaus

- vis duo met tuinkruidensaus
- stamppot rauwe andijvie met verse worst (eenpansgerecht)

  - gebakken aardappelen
- rösti
- doperwten
- worteltjes
- appelmoes
- komkommersalade
- yoghurt

Vrijdag 26 februari        
- stamppot zuurkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht) 
- chili con carne (eenpansgerecht)  
- gehaktbal met jus, aardappelpuree en spinazie (eenpansgerecht)
- gebakken heekfilet met remouladesaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- rauwkostsalade
- yoghurt
- appelmoes

Zaterdag/Zondag 27/28 februari        

- wienerschnitzel met jus
- gehaktbal met jus
- kippenragout met rijst en doperwten (eenpansgerecht)

 
Soep
□ 1 liter of kopje heldere kippensoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-spruitjes
-gestoofde prei

- appelmoes
- rauwkostsalade
- perzikyoghurt