Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 30 maart        

- Duitse braadworst met currysaus

- gehaktbal met jus
- bami met ham en ei (eenpansgerecht)

- hete bliksem met kippendrumsticks en jus (eenpansgerecht)

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree
-doperwten
-witlof
- rabarber
- appelmoes
- vruchtenyoghurt

Dinsdag 31 maart        

- zigeunerschnitzel
- gegratineerde fricandeau
- mini-gehaktballetjes in kerriesaus
- alaskafilet in saffraansaus

  - gebakken aardappelen
- rijst
-worteltjes
-broccoli

- rauwkostsalade
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 1 april        

- karbonade in jus
- gehaktbal met jus
- stamppot witlof met rundersukade (eenpansgerecht)
- macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)

 

-gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-rode kool
-andijvie

-bavarois

-appelmoes

-karamelvla

 


Donderdag 2 april        

- kipfilet met stroganoffsaus
- Hawaï burger met tomatensaus

- wienerschnitzel met pepersaus
- rundvleesreepjes in rode wijnsaus

  - rösti
- aardappelpuree
- sperziebonen
- doperwten
- yoghurt
- appelmoes
- chocoladepudding

Vrijdag 3 april        
- wrap met kip en groenten (eenpansgerecht)
- satéspies met mihoen en groentes (eenpansgerecht)
- gehaktbal metjus, aardappelpuree en spinazie (eenpansgerecht)
- omelet met zalm en wortelpuree  (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- yoghurt
- rauwkostsalade
- appelmoes

Zaterdag/Zondag 4/5 april        

- cordon bleu met pepersaus
- gepaneerde scholfilet 
- nasi met ham en ei (eenpansgerecht)

 
Soep
□ 1 liter of kopje heldere ossenstaartsoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-spinazie
-rode bieten

- yoghurt
- appelmoes
- vruchtenpudding