Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een porseleinen maaltijdbord. De jus komt apart mee. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. Het gebruikte bord wordt bij een volgende bestelling weer ingenomen. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

 


 Maandag 20 januari        

- zigeunerschnitzel 

- fricandeau in jus
- Noordzee duo met witte wijnsaus

- stamppot zuurkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht)

  -gebakken aardappelen
-aardappelpuree
-doperwten
-worteltjes
- chocoladevla
- appelmoes
- yoghurt

Dinsdag 21 januari        

- gehaktbal met jus
- kippenlevertjes in rode wijnsaus
- braadworst met currysaus
- chili con carne (eenpansgerecht)

  - gekookte aardappelen
- aardappelpuree
-bloemkool
-snijbonen

- komkommersalade
- appelmoes
- yoghurt


Woensdag 22 januari        

- gegrilde kippenbout met kerriesaus
- gegratineerde heekfilet
- pasta penne met tomatengehaktsaus en Parmezaanse kaas (eenpansgerecht)
- stamppot van bladspinazzie met gerookte kip (eenpansgerecht)

 

-gebakken aardappelen
-rijst

-broccoli
-tuinbonen

-rauwkostsalade

-appelcompote

-yoghurt

 


Donderdag 23 januari        

- paprikaschnitzel 
- Oosters gemarineerde kipfilethaasjes

-visstoofpotje met tagliatelle (eenpansgerecht) 
- stamppot capucijners met ribbetjes en speklapje (eenpansgerecht)

  - gebakken aardappelen
- aardappelkroketten
- worteltjes
- doperwten
- karamelvla
- appelmoes
- yoghurt

Vrijdag 24 januari        
- spaghetti "Carbonara"  (eenpansgerecht)
- shaslick van kipfilet met gebakken aardappelen en doperwten (eenpansgerecht)
- runderstoofvlees in jus, gekookte aardappelen en andijvie  (eenpansgerecht)
- gebakken zalmfilet met witte wijnsaus, aardappelpuree en worteltjes (eenpansgerecht)

 

 

 

-

 

-
-

- yoghurt
- appelmoes
- bavarois

Zaterdag/Zondag 25/26 januari        

- cordon bleu met jus
- gehaktbal met jus
- macaroni "Venezia" (eenpansgerecht)

 
Soep
□ 1 liter of kopje gebonden champignonsoep

 

  -gekookte aardappelen
-aardappelpuree

-witlof
-spinazie

- yoghurt
- appelcompote
- rauwkostsalade